Gestul acestui copil pentru mama sa a emotionat o lume intreaga!!!

Atunci cand avem copii ne vine extrem de greu sa ne mai gasim timp sa facem si altceva in afara de a face curatenie prin casa, mancare si de a avea grija de cei mici.

In clipul postat mai sus putem vedea ce face un copil pentru mama sa care era mereu extrem de ocupata si nu reusea sa ajunga la serbarea sa de la scoala.

Copilul a facut treburile mamei de prin casa si a notat cat timp a salvat pentru mama pentru a putea sa vin sa il vada. Gestul micutului a emotionat o lume intreaga mai ales pe mama sa care a nu a mai avut cuvinte.

 

Citeste si:

Respectati-va parintii la batranete (o poveste emotionanta)

Un bărbat de 80 de ani stătea pe canapeaua din casă, alături de fiul său în vârstă de 45 de ani. Dintr-o dată o cioară se aseaza la fereastră.

Tatăl la întrebat pe fiul său: „Ce este aceasta?” Fiul a răspuns: „Este o cioară”.
După câteva minute, tatăl la întrebat pe fiul său a doua oară: „Ce este aceasta?” Fiul a spus: „Tată, tocmai ti-am spus ca este o cioară „.

După puțin timp, bătrânul părinte l-a întrebat din nou pe fiul său a treia oară: „Ce este aceasta?” În acel moment s-a simțit o expresie a iritării în tonul fiului când a spus tatălui său cu un reproș: „Este o cioară, o cioară”. Un pic după aceea, tatăl l-a întrebat din nou pe fiul său a 4-a oară: „Ce este asta?”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *