Dana Nălbaru și Dragos Bucur si-au facut bagajele si s-au mutat în Irlanda! Ce i-a facut sa plece

Dana Nalbaru si Dragos Bucur sunt casatoriti inca din anul 2005 si au impreuna 3 copii frumosi: Sofia, de 11 ani, Kadri, de 3 ani, și o fetiță pe care au adoptat-o anul trecut.

Chiar daca Dana e mai in varsta cu un an fata de Dragos, dragostea lor nu a tinut cont de varsta si a rezistat 13 ani frumosi, ba chiar si acum cei doi dau dovada lumii intregi ca se iubesc!

Dupa ce au stat in Amsterdam cateva luni bune, Dana Nalbaru(41) si Dragos Bucur(40) s-au mutat in Irlanda impreuna cu cei trei copii ai acestora. Si-au cumparat o rulota si merg impreuna toti trei, nefiind despartiti nicio clipa.

Dragoș Bucur este implicat într-un nou proiect cinematografic, alături de mai mulți români, iar asta presupune să stea timp de două luni în Belfast, Irlanda.

Publicitate

Acum doi ani, cei doi au facut un pas important pentru viitorul fetitei lor cea mare, si au retras-o din sistemul de invatamant traditional, acum invatand de acasa; acest lucru le permite acum sa calatoreasca fara a depinde de structura anului scolar,

Dana a povestit pe blogul ei cat si pe facebook despre calatoria lor:

Până acum a fost frumos. De azi vom sta mai mult în Belfast

Dragos a inceput repetitiile pentru filmari si a inceput deja cautarile pentru un apartament cu doua camere in care sa locuiasca in Belfast.

Azi am inceput munca si intre poze, ploaie, machiaj, costume, ploaie, tuns si iar ploaie am stat la barfa cu colegii mei actori romani. Maine am repetitii si “dialect coach”, adica ma invata sa vorbesc engleza cu accent romanesc, iar apoi merg sa vad doua apartamente pentru ca inca stam in casa noastra pe roti

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *