Medic din Romania, mesaj transant la adresa lui Liviu Dragnea: ” Când o să-i ceri scuze vârstnicului de la Timişoara care a ajuns în acest salon de boli infecţioase (ce ironie, că pare generator de infecţii)? Când, Liviule?”

Medicul Vasi Radulescu are o atitudine vehementa la adresa lui Liviu Dragnea, dupa ce acesta si-a cerut scuze fata de puscariasii din Romania.  ”Pacienţilor care au fost şi sunt trataţi în jeg, cu bacterii, cu tratamente improvizate, cu aparate vechi, lor când aveţi de gând să le cereţi scuze?”, i-a replicat medicul.

Redam integral mesajul postat de medicul Vasi Radulescu, postat pe pagina sa de socializare:

Un pacient ajunge în spital pentru a se face bine. A plătit asigurare, bună, rea, cum e ea. Dar voi aţi furat banii, pentru că se fură ca-n codru în Sănătate. E normal să mai existe astfel de saloane? E normal să nu fie ventilatoare mecanice în secţiile ATI de copii? E normal să colcăie nepotismele peste tot, alimentate cel mai mult chiar de voi? E normal să sufere oamenii care merg la spital pentru a se trata şi merită condiţii excelente, dar ajung în saloane mai rele decât celulele? Ei sunt practic pedepsiţi pe nedrept”, mai scrie medicul.

În finalul mesajului, medicul Vasi Rădulescu reia întrebarea: ”Lor când ai de gând să le ceri scuze, Liviule? Când o să-i ceri scuze vârstnicului de la Timişoara care a ajuns în acest salon de boli infecţioase (ce ironie, că pare generator de infecţii)? Când, Liviule?”.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că rămâne în fruntea PSD şi a coaliţiei de guvernare şi că va merge ”până la capăt”, că social-democraţii au greşit că au avut o atitudine procedural corectă în Parlament, iar de acum vor fi ”mult mai fermi şi mai radicali” cu ceea ce vor să facă. Liviu Dragnea le-a cerut scuze ”miilor de români care stau în puşcărie pe un articol neconstituţional”.

Domnu’ Dragnea, am înțeles că v-ați cerut scuze pușcăriașilor. Adevărul e că se impuneau aceste scuze, cum să nu. Eu…

Publicată de Vasi Rădulescu pe Vineri, 22 Iunie 2018

sursa: stirileprotv.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *