Desi discret cu viata de familie, Mihai Gadea este un tata implinit si se mandreste cu fiica sa. Fotografii inedite cu pustoaica sa de 15 ani. Ce zici? Ii seamana?

Datorită profesiei sale, Mihai Gâdea este foarte cunoscut în România, dar și peste hotare. Cu toate acestea, prezentatorul TV este foarte discret atunci când vine vorba de familia sa, pe care rareori o expune în lumina reflectoarelor.

Împreună cu soția sa, Agatha Kundri, acesta are o fată care a ajuns deja cunoscută pe internet, datorită vocii sale deosebite.

Fiica prezentatorului TV, se numește Karina Maisha și are 15 ani. Este o elevă pasionată de fotografie, dar cel mai mult de muzică. Fata lui Mihai Gâdea are o voce minunată și a devenit deja cunoscută pe Youtube prin câteva videoclipuri în care interpretează melodii despre iubire și prietenie.

A devenit cunoscută publicului în 2014, când i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi aștepta”, o piesă destinată copiilor de vârsta ei, care a fost apreciată la momentul apariției.

Mihai Gâdea are de ce să fie mândru de fiica sa, dar vocea ei angelică nu este singurul aspect care atrage atenția. Prenumele pe care le-au ales părinții sunt aparte, iar tatăl ei a explicat că nu au fost alese la întâmplare. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african.

„M-am gândit că ar fi bine să aibă un nume care să poată fi spus de toată lumea. Numele meu, în alte limbi, nu înseamnă nimic. Când am fost în America, toată lumea îmi spunea Mee-hai!”, a dezvăluit Mihai Gâdea într-un interviu.

Sursa: onlinenews.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *