Au divortat in 2013, iar acum Marcel Toader dezvaluie care este adevarata fata a Gabrielei Cristea: „Despre Gabriela am avut mereu o parere…”

Mariajul dintre Marcel Toader si Gabriela Cristea a durat 5 ani, timp in care cei doi pareau sa fie uniti de o dragoste mare. Aparent. Caci in esenta, casnicia lor a fost presarata cu certuri, tradari, bani si o multime de alte aspecte, care au condus intr-un final la despartire.

Cei doi soti au decis sa isi separe drumurile in anul 2013, iar in urma divortului, Gabriela Cristea a ramas cu resentimente fata de fostul sot. Marcel Toader insa are numai cuvinte de lauda la adresa fostei sale sotii:

„Despre Gabriela am avut mereu o parere fantastica! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Ii doresc tot succesul din lume, fericire in familie, sa-i fie fata sanatoasa, iar ea sa imbatraneasca langa sotul ei si sa se iubeasca. Eu nu am resentimente. Fiecare are viata lui si drumul lui”, a spus Toader pentru WOWbiz.ro.

Gabriela Cristea si-a gasit adevarata dragoste in urma cu patru ani. L-a intalnit pe cantaretul Tavi Clonda, iar chimia dintre ei a fost imposibil de ignorat.

Dupa un an de relatie acestia s-au casatorit civil, in aprilie 2015. In urma cu opt luni, prezentatoarea tv a adus-o pe lume pe micuta Victoria Margot, primul copil al ei si al lui Tavi Clonda.

Mostenitoarea cuplului este adorabila si le-a umplut parintilor vietile de fericire. De curand, atat vedeta tv cat si cantaretul au spus ca isi mai doresc un copil.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *