A cazut din picioare in aeroport. Apoi s-a ridicat si a inceput sa tremure. Cand oamenii si-au dat seama ce se intampla cu el, au inceput sa planga:

Moment impresionant in aeroport. Un barbat de culoare s-a prabusit in aeroport, sub privirile curioase ale celorlalti pasageri. Cand si-au dat seama ce s-a intamplat cu barbatul, toti au inceput sa planga si sa il compatimeasca.

Barbatul a cazut in genunchi si a inceput sa se roage, plangand. Apoi, cei din jurul lui au inteles durerea lui. . În spatele lui se aflau o femeie și trei copii și martorii și-au dat seama că era vorba de o revedere după mult timp de dor și suferință.

Cea mai mare dorință a mamei și a copiilor ei era să-l vadă pe Dyan, însă acest lucru era aproape imposibil. Cele două voluntare au apelat la ambasade, la organizații caritabile și la Biserică în încercarea de a le readuce tatăl celor trei copii. Cel mic, nici nu îl cunoscutse vreodată.

Soția lui, Alik, a fost considerată mama singură și pentru că era și însărcinată cu al treilea copil, a ajuns în SUA.

Bărbatul a rămas în Africa într-o tabără de refugiați și, fiind considerat un bărbat singur, fără familie, nu avea nicio șansă să ajungă în SUA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *