Si vedetele se revolta. Florin Ristei, mesaj virulent pentru Liviu Dragnea: „„Cere-le scuze părinţilor mei, care au muncit 50 ani la stat ca să crească doi copii şi mai apoi să aibă o pensie de toată jena”

Liviu Dragnea a anunţat vineri seară că nu îşi va da demisia din nicio funcţie şi a garantat că „va zdrobi statul paralel“, precizând şi că nu se teme nici de preşedintele României Klaus Iohannis, nici de şeful SRI Eduard Hellvig, nici de şefa DNA Laura Codruţa Kovesi.

Cum nu era suficient, liderul PSD le-a cerut iertare in mod public puscariasilor:

„Îmi cer iertare acum în faţa dvs şi în faţa celor care ne privesc, miilor de români care unii stau în puşcărie pe un articol neconstituţional, alţii sunt târâţi în tribunale pe baza aceluiaşi articol sovietic şi alţii sunt târâţi pe la DNA şi mai sunt şi alte mii sau zeci de mii care nici măcar nu ştiu că au dosar. Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult elaborarea Codului Penal. Probabil că n-or să mă ierte.“

Astfel de declaratii au inflamat opinia publica, iar tot mai multi romani se mobilizeaza in ideea unui nou protest. Nici vedetele nu au ramas indiferente la ceea ce se intampla in tara. Florin Ristei a transmis un mesaj virulent pe pagina sa de socializare, prin care si-a manifestat dezgustul fata de gesturile  lui Liviu Dragnea:

„Cât de meschin şi de mizerabil să fii încât să ai tupeul să zici aşa ceva la televizor?

„Cere-le scuze părinţilor mei, care au muncit 50 ani la stat ca să crească doi copii şi mai apoi să aibă o pensie de toată jena, cere scuze oamenilor care mor în accidente rutiere pentru că nu sunt străzile semnalizate cum trebuie, cere scuze celor care produc în ţara asta şi dau înapoi la stat peste jumătate din ce câştigă, cere scuze oamenilor care nu au niciun suport din partea sistemului, celor cărora se îndatorează toată viaţa doar ca să aibă un acoperiş, oamenilor care au ales să plece din ţara ca să întreţina pe cei mai putin norocoşi, care încă sunt aici, cere scuze judecătorilor, medicilor, profesorilor, inginerilor, ştii, oamenii ăia de care te despart nişte facultăţi şi nişte neuroni, care au citit kilometri de pagini, în timp ce tu «capturai» tot ce se putea. Dar nu. Tu ceri scuze ălora care seamană cu tine. Că atâta poţi!“, a continuat Florin Ristei, precizând că se simte dezgustat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *