Fosta amanta a lui Nicolae Guta, atac virulent la adresa Biancai Dragusanu: „Ea nu se poate numi mama. Pentru un mascul care apare şi aruncă cu douăzeci de lei în mine…” Blondina se va infuria cand va citi asa ceva

Fosta amanta a lui Nicolae Guta, Dana Roba nu putea ramane indiferenta in ceea ce priveste subiectul momentului si a simtit nevoia sa isi exprime in mod public dezaprobarea fata de gestul Bianca Dragusanu de a-l parasi pe tatal copilului ei, respectiv Victor Slav, pentru un barbat mai tanar si mult mai potent financiar.

Asadar, fosta lui Nicolae Guta a acordat un interviu la Antena Star, in care a vorbit despre acest subiect contriversat:

„Din punctul meu de vedere această doamnă Drăguşanu nu pot să o numesc doamnă, este o duduie, care îşi lasă copiii. La un an şi opt luni să îţi laşi copilul pentru un mascul… eu nu mi-aş lăsa soţul pentru un mascul care apare şi aruncă cu douăzeci de lei în mine mai mult decât altcineva. Pe ea oricum nu o să poată să o facă nimeni fericită vreodată. Eu nu cred că Victor Slav este genul de bărbat care dădea în ea. De ce eşti nefericită? Că nu are firmă de videochat? Nu pot să laşi tatăl copiilor tău pentru unul mai tânăr. Eu stau cu bărbatul pentru că îl iubesc. Vă daţi seama… ăla e miliardar. Ea nu se poate numi mamă. Nu se poate să rămâi prieten cu fosta nevastă”, a spus Dana Roba.

Dacă Bianca își petrece timpul prin cluburi cu Tristan Tate, noul ei iubit de care pare extrem de entuziasmată, fostul ei, Victor, primește tot felul de decarații din partea vedetelor. De data aceasta este vorba despre Denisa Despa care se pare că îl admiră foarte tare pe cel pe care l-a părăsit Bianca.

„Mi-am pierdut cuvintele când vine vorba de el, dar da, dacă el este disponibil să ştii că şi eu sunt, Victor… ce să mai! Te aştept. Să ştii că am terminat psihologia, te ajut cu un sfat. Cred că bine nu îi este, deşi părerea mea şi a lumii din jur este că el o să rămână cu Andreea Mantea. Nu profesional. Aşa vorbeşte toată lumea din anturaj, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea”, a spus Denisa Despa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *