Deputat USR: „Vreţi o soluţie simplă, paşnică şi eficientă de a da jos guvernul PSD în câteva zile? Poftiţi aici: luni dimineata… „

Deputatul USR Tudor Benga a luat initiativa in ceea ce priveste demisia Guvernului si propune o noua forma de protest, unul pasnic dar cu mai multe sanse de reusita, sustine aceasta. Asadar, deputatul lanseaza o provocare tuturor celor care doresc demisia Guvernului Dancila: sa isi anunte seful luni dimineata ca nu pot ajunge la munca.

In opinia lui Tudor Benga, daca jumatate de milion de oameni procedeaza astfel „Guvernul Dancila este istorie”

Redam integral declaratiile oficialului, conform stirileprotv.ro:

”Mulţi dintre voi îmi scrieţi şi mă întrebaţi ce puteţi face. Vreţi o soluţie simplă, paşnică şi eficientă de a da jos guvernul PSD în câteva zile? Poftiţi aici: luni dimineaţă la prima oră puneţi mâna pe telefon, email, whatsapp, sau ce preferaţi voi şi anunţaţi-vă şeful că nu veţi putea ajunge luni la muncă. Poate că vă e rău, poate vi s-a stricat maşina, poate că nu are cu cine sta copilul. Şi staţi frumuşel acasă luni. Atât”, scrie deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

În opinia lui Benga, dacă jumătate de milion de oameni fac asta două zile, ”Guvernul Dăncilă e istorie”.

”Juma’ de milion de oameni dacă fac treaba asta două trei zile şi guvernul Dăncilă e istorie. Vorbesc la modul cel mai serios! Există diverse metode de rezistenţă paşnică şi e timpul să ne gândim la ele. Aşa că daţi mai departe cu un share sau cu un copy paste si hai să ne punem în mişcare. Ajunge cât şi-a bătut Dragnea joc de ţara asta!”, afirmă Tudor Benga.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *