Nick ex-n&d a dat cărţile pe faţă! Adevăratul motiv pentru care trupa s-a destrămat, ce povestește despre Delia nu știe nimeni

Nick de la N&D a mărturisit că s-a simţit lucrat pe la spate de Delia care a fost sfătuită de Andra şi a ales să cânte solo.

“Nu sunt nemulţumit, sunt foarte mulţumit de ce se întâmplă în viaţa mea, trăiesc cea mai frumoasă perioadă. Aşa a fost să fie. Am o familie şi o fetiţă frumoasă. Nu trebuie să forţezi nota, când o să fie, se va întâmpla. Nu când îţi doreşti, ci când trebuie. Am fost sus şi ne-am despărţit ok. Mi s-a părut că am fost lucrat pe la spate legat de discuţiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis că vrea să încerce solo. Întâi s-a documentat să vadă cum e, să nu cumva să plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cât timp am colaborat, poate asta a fost greşeala mea. Dacă aveam, poate eram ok şi azi. Am avut încredere deplină în ea.

La 8 luni de la prima piesă scoasă, mă întrebau oamenii unde m-am mutat şi ce maşină mi-am luat. Le-am spus că tot în Vitan stau şi că am aceeaşi Dacie. Am investit în viitorul muzical. Eu am investit într-un studio şi am scos ceva din el, dar dacă investeam în terenuri era mai bine. Am băgat 50.000 de dolari în studio, cu tot cu apartament. Dacă luam teren de banii aia, eram miliardar. Asta am gândit acum, la 20 de ani nu gândeam aşa. Nu pot spune motivul real al despărţirii, dar cred că se împărţeau banii prea nasol în 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, băgam benzină etc. Am lăsat de la mine ca să meargă trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamăgit de ruptură pentru că proiectul a fost sufletul meu.

‘D’ exista de dinainte, a fost trupa NND, eram 3 băieţi şi cântam hip-hop. Apoi a devenit N&D. Nu m-a avantajat. Nu am vrut să o înlocuiesc şi nici nu am făcut-o, am avut doar colaborări. Da, am spus că dacă nu eram eu, Delia nu exista azi. Poate ajungea şi fără mine, dar nu pot să spun asta. Mă mândresc cu produsul pe care l-am adus şi care creşte şi acum. Am mai cântat împreună pentru fani. Mulţi se întreabă sau aşteaptă o colaborare, ea mi-a propus prima, apoi eu i-am propus o piesă, dar nu am avut timp. Nu ştii cum e viaţa. Am 25 de ani de carieră.

Soţia mea mergea des cu mine în concerte. Dacă nu era lângă mine, îmi punea balonaşe în geantă să fie, pentru orice eventualitate. Nu am făcut nimic cu fanele, dacă nu era soţia mea echilibrată, nu rezista relaţia. Fiica mea cântă, a început să ia lecţii de canto“, a spus Nick.

Delia a vorbit despre o viitoare piesa nouă cu cei doi.

“E perioada mea de începuturi, normal că mi-e dor de momentul în care am început. ‘Vino la mine’ a devenit un imn, o cântăm de câte ori simţim. Nick a fost primul meu coleg ever, nu vorbesc de cei de la şcoală, libertate pentru muzică. A fost o gură de aer proaspăt pentru mine, ceva neobişnuit si fresh. A fost primul contact cu lumea asta in care sunt acum. Nu cred că s-a supărat ca am plecat, nu cred. Lucrurile au evoluat mai departe si pentru el, şi pentru mine, ca artişti.

Piesele rămân veşnic, chiar dacă trupa nu mai este. Noi am avut colaborări la concerte sau diverse proiecte, dar aş canta cu el. Contează mult piesa, lumea ar avea aşteptări pentru piesele N&D, ar face legatura cu cele vechi şi una nouă trebuie să fie bună rău. Nick, îţi doresc tot binele“, a mărturisit Delia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *