Din păcate, o veste tristă! E vorba despre Cătălin Botezatu: „Mă rog la Dumnezeu să mă trezesc a doua zi” Tragedia l-a lovit, veștile medicilor nu sunt deloc bune

Deși în public are mereu apariții de senzație și pozitive, și deși a oferit un show de zile mari marți, 22 mai, alături de manechinele sale de top, pe scena amplasată în interiorul unui restaurant din zona Pipera, moment în care și-a prezentat colecția estivală, celebrul designer a vorbit atunci și despre ultimele noutăți despre viața lui. Din păcate, cele legate de sănătate, nu sunt deloc bune.

Faptul că muncește de dimineața până seara și acela că are mereu agenda încărcată și-au pus amprenta asupra sănătății lui. Așa a mărturisit marţi Cătălin Botezatu, în cadrul evenimentului de modă, şi a recunoscut că e speriat, ţinând cont că până la vârsta lui, de 51 de ani, a suferit trei preinfarcturi și are montate la inimă cinci stenturi, potrivit click.ro.

„Acum două săptămâni, la un ultim control, care a fost la Târgul-Mureș, este adevărat că s-a tras un mic semnal de alarmă legat de o valvă a inimii, dar în rest sunt bine. trebuie să plec în Turcia, la control. Pastilele sunt la fel de multe, dar facem față. Eu mă rog și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară că dimineața mă trezesc și că mi-a dat șansa să văd lumina zilei, iar seara mă rog să văd lumina zilei a doua zi. Dumnezeu decide dacă o să mă opresc într-un fel sau altul”, a declarat Botezatu pentru click.ro.

Despre agenda lui încărcată, Bote a mărturisit: „Am un program ucigător, care mă ține în formă, pentru că mă ghidez după următorul principiu: sunt un cal pur sânge, care niciodată nu aleargă după un lucru pentru a câștiga, ci pentru a întreține forma. Nu una obișnuită, ci una de calitate. Am un program încărcat, filmez ore și ore (n.r. este jurat la «Bravo, ai stil!, la Kanal D»), am prezentări, multe evenimente, dar nu mă las. Am ajuns să dorm câte două-trei ore pe noapte. Ajung să mă culc pe la trei-patru dimineața și mă trezesc la șapte dimineața, dorm 3 ore pe noapte”, a mai spus el, potrivit click.ro.

În octombrie 2015, Cătălin Botezatu fost operat la inimă în Turcia, la Istanbul, asta după ce în mai 2014 i-au fost montate trei stenturi pe aorta coronară, care iriga 60% din inimă. În total are 5 stenturi montate şi interdicţia de a face efort fizic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *