A divorțat de Andrei Zaharescu fără să-și spele rufele în public, după o relație de 15 ani. Ce a spus Andreea Berecleanu acum despre fostul ei soț: „El e….”

Dezvăluiri neștiute despre Andreea Berecleanu. Știrista de la Antena 1 a vorbit, în direct la TV, despre familia ei și despre ceea ce îi place să facă cel mai mult. Vedeta are o familie frumoasă și un soț care îi face toate poftele.

„Pe partea de final a jurnalului îmi permit să fie mai altfel, când sunt ştiri mai… Când mă văd oamenii în realitate spun că sunt mai înaltă decât credeau, sau mai slabă decât credeau. (…) Anul ăsta sunt 25 de ani în această meserie, zi de zi. Am văzut multe în viaţa asta profesională. Am trăit multe epoci şi culmea este că le-am supravieţuit. Lumea mă întreabă când o să scriu o carte. Nu vreau să cochetez cu asta”, a povestit Andreea Berecleanu la Antena 1.

„Mi-am dorit să am copii. Sunt o mamă tânără pentru o fată de 16 ani. Eva este acum mai înaltă decât mine şi cred că peste un an va fi şi Petru. Am avut un mare noroc să îl întâlnesc pe Constantin şi copiii să îl iubească. Ei din prima clipă au locuit cu Constantin şi cu noi. Suntem aproape de 6 ani împreună. Tatăl lor este plecat din ţară. El e în Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanţa mare, merg de obicei vara”, a povestit Andreea Berecleanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *