Petrişor şi soţia lui au lăsat acasă 7 copii şi au plecat ca să muncească, la negru, în agricultură.

Nouă oameni au murit nevinovaţi în accidentul din Ungaria, unde şoferul unui microbuz era mult mai preocupat să fie live pe Facebook decât să fie atent la drum. Românii lucrau în agricultură şi se întorceau acasă, la familiile lor.

Cei nouă oameni morţi în accidentul din Ungaria locuiau în comunele Bălăuşeri şi Agrişteu, în judeţul Mureş. Potrivit observator.tv, două dintre victime au putut fi identificate şi s-a aflat că aveau acasă şapte, respectiv cinci copii care îi aşteptau.

Potrivit informaţiilor apărute până la acest moment 35 de copii rămân orfani. O femeie aflată în microbuz era însărcinată şi a murit împreună cu soţul ei. Acasă mai aveau şapte copii.
Mezei Petrişor, unui dintre românii morţi în accidentul din Ungaria s-a stins din viaţă alături de soţia lui. Acasă aveau 7 copii.

Şoferul care a provocat accidentul din Ungaria, pe numele său Petru Kalau, avea şi el doi copii. Poliţiştii maghiari nu au găsit nicio urmă de frânare, semn că şoferul microbuzului plin cu români a văzut mult prea târziu camionul încarcat cu nisip, care circula regulamentar.


sursa: spynews.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *